Σεμινάριο Διαχείρισης Μαθητικού Άγχους πραγματοποιήθηκε από το oxford school στο Φιλώτι

Την Τετάρτη 25/04/2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών OXFORDSCHOOL των Κατερίνα Μαράκη και ΕμμανουέλαΤζανετή πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Μαθητικού Άγχους».
Η μεγάλη προσέλευση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, σε συνδυασμό με την ενδιαφέρουσα ομιλία του εκπαιδευτικού συμβούλου κου Κώστα Νικολαΐδη έκριναν το φετινό εγχείρημα του  κέντρου ξένων γλωσσών ως άκρως επιτυχημένο.


Ο εισηγητής μας ενημέρωσε για την διαχείριση του μαθητικού άγχους και του άγχους εν γένει. Μεταξύ άλλων, αναπτύχτηκαν θέματα που αφορούν τα αίτια και τις αφορμές του στρες.  Το επιμορφωτικό και βιωματικό σεμινάριο έκλεισε με ανοιχτή συζήτηση για τους τρόπους αντιμετώπισης και διαχειρισης του.
Ο κος Νικολαΐδης δήλωσε ότι από όσα σεμινάρια έχει διεξάγει στην περιφέρεια, αυτό ήταν με την μεγαλύτερη προσέλευση. Παράλληλα ανέφερε ότι εντυπωσιάστηκε από το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των παρευρισκόντων.
                      Î¦Ï‰Ï„ογραφία του χρήστη Oxford school.

Οι διοργανωτές εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύλλογο Φιλωτιτών για την παραχώρηση του χώρου, στον ΑΜΣ Φιλωτίου για την βοήθειά του και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έδωσαν κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε την διοργάνωση επιμορφωτικών και ενημερωτικών ημερίδων στο μέλλον.

Σχόλια