ανακοίνωση Δ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΑΞΟΥ

Ανακοίνωση της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νάξου

Η ενορχηστρωμένη επίθεση παραγόντων τού ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και του αναπληρωτή  υπουργού Υγείας στο στέλεχος της Παράταξης μας Γραμματέα της πολιτικής των Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ και πολιτευτή Κυκλάδων Γιάννη Βλασερό διότι «τόλμησε» να ενημερώσει τον λαό της Νάξου  για την κομματική και προσωπική του συμβολή στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου  και ειδικότερα στην λειτουργία της Μονάδας του τεχνητού νεφρού δείχνει την έλλειψη ψυχραιμίας και την ύπαρξη ανασφάλειας που προκαλεί η πολιτική τους κατάρρευση.

Διαγράφουν  συλλογικές και προσωπικές προσπάθειες, ακυρώνουν δωρεές και κομπάζουν ότι πριν απ αυτούς υπήρχε η απόλυτη απραξία και διαφθορά.
Η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Νάξου σταθερή στις αρχές του κόμματος της 3ης του Σεπτέμβρη που δημιούργησε το ΕΣΥ και έστησε το Νοσοκομείο - ΚΥ Νάξου καταδικάζει έντονα αυτές τις συμπεριφορές  και αναγνωρίζει την σε όλους  γνωστή προσφορά του Γιάννη Βλασερού στον ευαίσθητο τομέα της υγείας της Νάξου και των Κυκλάδων.
Πιστεύει δε στην συνεχή ενδυνάμωση της Παράταξης για να αναλάβει σύντομα  ρόλο ευθύνης στα  υγειονομικά πράγματα του τόπου για το καλό των Ναξιωτών και των άλλων Κυκλαδιτών.

Ο Γραμματέας της οργάνωσης

Χρήστος Μπούσιος


Σχόλια