Επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου στο Δημοτικό σχολείο

Με ανακοίνωση του ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου κος Γρατσίας Αριστείδης, γνωστοποιεί ότι από τις 3 Ιουλίου θα απαγορευτεί η είσοδος στον προαύλιο χώρο του  σχολείου στους μη έχοντες εργασία λόγο της επίστρωσης βιομηχανικού δαπέδου που θα τοποθετηθεί εκείνες τις μέρες.

Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.
Σημαντικό  είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες για να παραδοθεί και πάλι προς χρήση μετά, όπως και μετά θα πρέπει να το σεβαστούμε για να κρατήσει πολλά χρόνια.

Είναι μια διέξοδος για τα παιδιά τις απογευματινές ώρες το προαύλιο του σχολείου, όμως λόγο των έργων δείχνει ότι χρειάζονται και επιπλέον χώροι για τα εκατοντάδες παιδιά του χωριού να περάσουν ήσυχα το απόγευμα τους και να μην βρίσκονται μέσα στον ''αμαξωτό''.

Στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί και άλλος χώρος όμως πολύ γρήγορα κυρίως από ζημίες που έγιναν από μεγαλύτερους παρουσίασε βλάβες αλλά και λόγο του ιδιαίτερου νομοθετικού πλαισίου για τις παιδικές χαρές, δεν ξανά λειτούργησε, οπότε ας φυλάξουμε ''ως κόρη οφθαλμού'' τον νέο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου να μπορούν τα παιδιά να παίξουν ανέμελα σε ένα σωστά φυλασσόμενο χώρο.






0