Παρουσίαση βιβλίου από την Σοφία Α. Σουλή


Εξαιρετική επιτυχία είχε απόψε η παρουσίαση του 27ου βιβλίου και πρώτου μυθιστορήματος με τίτλο... "να σε πιάσω στα χέρια.." της δημοσιογράφου και συγγραφέως Ναξιακής καταγωγής(Φιλωτίτισσας) Σοφίας Α. Σουλή 
Σε ζεστό, φιλόξενο χώρο παρουσίασαν αξιόλογοι ομιλητές το έργο της και αναγνώστηκαν αποσπάσματα αυτού.. 
Ξεθηλύκωμα μητρικής αναδρομής και προσφοράς στο μονάκριβο της που ταυτίζεται με τους παλμούς θυσίας, αγώνα και άλλων μανάδων . .. και που έχει να θυμίσει την απουσία ακόμη και μικρών...προσωπικών χαρών.. για το μεγάλωμα του Νικόλα... χωρίς μετάνιωμα.. αυτονόητα και συνειδητοποιημένα.. 
Έργο βιωματικό... εξομολογητικό με την έννοια του ξετυλίγοντας μιας τρυφερής ιστορίας.. αληθινής.. ανάμεσα σε μια μάνα δυναμική.. αποφασιστική.. που καλείται να άρει το μικρό Νικόλα σε.. ολοκληρωμένο σπουδαίο άντρα.! Ήταν εκεί κοντά σου Σοφία συναισθανόμενος το μεγαλείο της προσφοράς σου και είχα την αίσθηση πως ήθελε εκείνος τώρα να σε "πιάσει στα χέρια του " να σε αγκαλιάσει ξαναζώντας μαζί.. το ταξίδι της κοινής ζωής σας με τις πολυποίκιλες πτυχές της.. 
Ευφυής λόγος, χιούμορ χαριτωμένο και εύστοχο, ύφος παραστατικό και ζωντανό, εικόνες παρμένες από την πραγματικότητα, λεξιλόγιο άνετο και αβίαστο.. άκουσμα αξιοπρόσεκτο και ελκυστικό. 
Οι πρώτες μου εντυπώσεις από μια απλή φυλλομέτρηση... Αγωνιώ για την" ενδελεχή "προσέγγιση του έργου σου Σοφία. 
Είμαι σίγουρη πως αυτή η επαφή θα υπεραυξήσει τις άριστες πρώτες εντυπώσεις μου.!!! 
Συγχαρητήρια!! 
Καλοτάξιδο Σοφία!! 
Και στο Επόμενο!! 
Το θέμα το έχεις έτοιμο..
Ήταν εκεί μπροστά σου τα δύο πανέμορφα πλάσματα -μυριάκριβοι θησαυροί - του μονάκριβου σου 
.Συγχαρητήρια!


Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Μύρτος για τη φιλοξενία με ο,τι θελήσαμε από το υπέροχο χώρο Vintage Zoe's


το κείμενο είναι από την κα Χάιδω Μουστάκη

Φωτογραφία του Xaido Moustaki.






Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο Zoes's PREMIIUM LATTERIA Ακαδημίας 37 στην Αθήνα, στάση μετρό Πανεπιστήμιο.

Για το βιβλίο μίλησαν οι Μάρλεν Σβέρκου φιλόλογος- λογοτέχνης, Μηνάς Ιωακειμόπουλος συγγραφέας-μουσικός, αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η ηθοποιός Αναστασία Γκολέμα και την εκδήλωση προλόγισε η Εκδότης Μαρία Φαφούτη.

Σχόλια